Om oss

Företaget med mig Ants Neo (fd Paljasmaa) har funnit sedan slutet av 80-talet, från postorderbutik Sub Skates till tillverkning, marknadsföring och internationell distribution av snowboard-handskarna Nuts Snowboard Gloves, under 90-talet, till generalagent för surfmärket Billabong fram till slutet av 90-talet. Vi distribuerade även snowboard-märket Generics Snowboard och Blax Interface i några år. Vi var agenter för surfmärkena Rietveld Clothing och Bear Surfboards i något år också. Skateskomärket Globe & Gallaz Shoes var för oss en mycket stor produkt i början av år 2000-talet. Även några skateboard-märken hann vi jobba med.

Min bakgrund är som skateboard-åkare, snowboard-åkare och vågsurfare sedan 70 och 80-talet, alltid med mycket stort engagemang för den lokala scenen. När det saknades utrustning, tidning, ramp eller events, så ordnade jag det tillsammans med mina vänner och gör det än idag. I mitt engagemang i föreningen Sub Surfers sedan 1984 har jag tillsammans med mina vänner jobbat upp antalet medlemmar till över 2400 st, fått till Neohallen 1994 som idag heter Fryshuset Stockholm Skatepark och kämpat för över 20 betongparker i Stockholm till ett värde över 100 miljoner kronor. Det mesta av arbetet har skett ideellt.

Idag engagerar jag mig mest med skateskola.subsurfers.se samt GRRRLSK8.subsurfers.se med målsättningen att öka antalet medlemmar och påverka våra myndigheter och politiker för att bygga klart bl.a. Highvalley Skateworld i Högdalen. Det projektet startade jag redan 1999 med Highvalley Classic Festival för att samla kraft och övertyga politikerna för en betongpark i Stockholm. Nu med min lilla shop.sideways.se erbjuder jag bl.a. deltagarna i skateskolan bra produkter till ett bra pris, men även till andra. Har också låtit tillverka ett upp ett gäng Bunker Bushings, mitt egna lilla märke för att få skateboard att börja svänga igen. Planen är att skapa ekonomi, så jag kan fortsätta att engagera mig ideellt för föreningen Sub Surfers i många år till.

Tveka inte ta kontakt med mig för tips om utrustning, skateskola, events eller andra frågor eller idéer att utveckla!

Ses på brädan! // Ants Neo

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *