Om oss

Företaget har funnit sedan slutet av 80-talet, från postorderbutik Sub Skates till tillverkning, marknadsföring och internationell distribution av snowboard-handskarna Nuts Snowboard Gloves, under 90-talet, till generalagent för surfmärket Billabong fram till slutet av 90-talet. Vi distribuerade även snowboard-märket Generics Snowboard och Blax Interface i några år. Vi var agenter för surfmärkena Rietveld Clothing och Bear Surfboards i något år också. Skateskomärket Globe & Gallaz Shoes var för oss en mycket stor produkt i början av år 2000-talet. Även några skateboard-märken hann vi jobba med, som Expedition One.

Min bakgrund är som skateboard-åkare, snowboard-åkare och vågsurfare sedan 70 och 80-talet, alltid med mycket stort engagemang för den lokala scenen. När det saknades utrustning, tidning, ramp eller events, så ordnade jag det tillsammans med mina vänner och gör så än idag när det behövs. I mitt engagemang i föreningen Sub Surfers sedan 1984 har jag tillsammans med mina vänner jobbat upp antalet medlemmar till över 3400 st, jag var med och fick till Neohallen 1994 som idag heter Fryshuset Stockholm Skatepark och kämpat för över 20 betongparker i Stockholm till ett värde över 120 miljoner kronor. Det mesta av arbetet har skett ideellt av mig och mina vänner i Sub Surfers gamla styrelse.

Idag engagerar jag mig mest med skateskola.subsurfers.se med målsättningen att öka antalet medlemmar till 10.000 st för att kunna påverka våra myndigheter och politiker, som att bygga klart bl.a. Highvalley Skateworld i Högdalen. Det projektet startade jag redan 1999 med eventet Highvalley Classic Festival för att samla kraft och övertyga politikerna för en betongpark i Stockholm. Under konceptet SKATECAFE.se samlar jag skateskolan, café och shop.sideways.se till deltagarna i skateskolan, bra produkter till ett bra pris. Har även låtit tillverka ett upp ett gäng Bunker Bushings, Bunker Bolts och Bunker Bearings, mitt egna lilla märke för att få skateboards att börja svänga igen.

Tveka inte ta kontakt med mig för tips om utrustning, skateskola, events eller andra frågor eller idéer att utveckla!

Ses på brädan! // Ants Neo

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *